Тиксо опаковъчно

40 резултата
Сортирай по:
Безшумно тиксо ULITH 50 /66 м. 45микрона

Безшумно тиксо ULITH 50 /66 м. 45микрона

С поръчка
Цена: 3.40 лв. с ДДС
НЕ!!! Тиксо Солвент 12/60 лева

НЕ!!! Тиксо Солвент 12/60 лева

С поръчка
Цена: 4.20 лв. с ДДС
Тиксо оп.38/60м.Прозрачно

Тиксо оп.38/60м.Прозрачно

С поръчка
Цена: 1.41 лв. с ДДС
Тиксо оп.45/ 60м. Прозрачно

Тиксо оп.45/ 60м. Прозрачно

С поръчка
Цена: 1.68 лв. с ДДС
Тиксо оп.48/ 55м Прозрачно

Тиксо оп.48/ 55м Прозрачно

С поръчка
Цена: 1.66 лв. с ДДС
Тиксо оп.48/ 900м.Прозрачно

Тиксо оп.48/ 900м.Прозрачно

С поръчка
Цена: 26.04 лв. с ДДС
Тиксо оп.48/50 Прозрачно

Тиксо оп.48/50 Прозрачно

С поръчка
Цена: 1.53 лв. с ДДС
Тиксо оп.48/60 КАФЯВО

Тиксо оп.48/60 КАФЯВО

С поръчка
Цена: 1.93 лв. с ДДС
Тиксо оп.48/66 Прозрачно

Тиксо оп.48/66 Прозрачно

С поръчка
Цена: 1.98 лв. с ДДС
Тиксо оп.48мм/100м. Прозрачно

Тиксо оп.48мм/100м. Прозрачно

С поръчка
Цена: 2.94 лв. с ДДС
Тиксо оп.48мм/60м. Прозрачно

Тиксо оп.48мм/60м. Прозрачно

С поръчка
Цена: 1.80 лв. с ДДС
ТИКСО СОЛВЕНТ 19 ММ/60П

ТИКСО СОЛВЕНТ 19 ММ/60П

В наличност
Цена: 1.44 лв. с ДДС
ТИКСО СОЛВЕНТ 38 ММ/60 П NAR

ТИКСО СОЛВЕНТ 38 ММ/60 П NAR

В наличност
Цена: 1.98 лв. с ДДС
ТИКСО СОЛВЕНТ 48 MM/55 MM КАФЯВО NAR

ТИКСО СОЛВЕНТ 48 MM/55 MM КАФЯВО NAR

В наличност
Цена: 2.27 лв. с ДДС
ТИКСО СОЛВЕНТ 48/54м .PACK FILM Прозр.

ТИКСО СОЛВЕНТ 48/54м .PACK FILM Прозр.

С поръчка
Цена: 2.27 лв. с ДДС